Finsk film, "Heart of a lion"


Jag måste bara tipsa om en finsk film som jag och Lars såg igår som var riktigt bra. Den heter "Heart of a lion" och handlar om en nazist som blir förälskad i en kvinna vars son är mörkhyad. Den är absolut sevärd och båda två tyckte om den. Den var gripande men inte för djup och tung. Tummen upp!

Molly och mamma-tid


Hej Tisdag och hej alla som tittar in här!
Idag går äntligen båda pojkarna på dagis så jag och Molly har lite egentid här hemma. Det är otroligt skönt måste jag säga. För det första har Adam sjukt mycket treårstrots just nu (jag blir matt bara av att tänka på det) och för det andra är det lite mysigt att få vara själv med Molly nu när hon börjar bli så aktiv på dagarna.
Sedan hon föddes har hon bara hängt med och pojkarnas vilda bus har liksom fått all uppmärksamhet den här sommaren. Det här är tredje (och förmodligen sista) barnet så jag vill verkligen njuta den här bebistiden. Det dröjer inte alls länge innan jag börjar jobba extra så jag måste verkligen passa på. 
 
Molly har precis somnat så jag ska kasta mig i soffan med lite rester från gårdagen. Kanske att jag börjar småtitta på Maleficent också. Någon som sett den?

Underbara Frost

Nuu har jag äntligen sett den. Och hur bra är den inte då!! För er andra som är lika sega som mig så kommer här en trailer. Ni måste se den!