Spel och sånt


Vi fick en hel del spel till barnen, bland annat ett memory som Adam tycker är jätteroligt.
Spelen här ovan fick Oliver och den röda för packningen är speciellt bra för honom då han får chansen att prata och berätta vad som finns på bilderna. Det andra, BarnYatzy, är något som hela familjen kan spela. 
 
Såna här leksaker tycker jag är bra för att det, för det färsta är en bra lek för barnen och för det andra även kan stimulera mig. Det är inte alltid det är roligt att sitta och leka med bilar liksom. 
 
Vad är er favoritleksak när det kommer till att kunna umgås med barnen?

Mjuka paket till sessan


Det här fick Molly i julklapp av "tomten" och det behövdes verkligen. Det är kris i hennes garderob och jag behöver ge mig ut att shoppa en massa bodies. Men det här var jättefina klänningar så hemskt mycket tack till mormor, faster och morfar (det var väl snarare morfars fru som shoppade så tack til dig, hihi).

 
Mer bilder på julklappar kommer!

Annandag jul

Idag firade vi lite jul hemma hos min farmor. Det är alltid så mysigt eftersom jag har så mycket minnen därifrån. Det blir en riktig nostalgitripp för i varje rum och vrå minns jag hur jag och mina syskon lekte. 
Det känns lite märkligt att mina barn nu spelar på samma piano som jag gjorde när jag var liten, och springer på samma ställen på gården som jag gjorde. 

Barnen fick jättefina julklappar igen. Tack så hemskt mycket pappa och Carina, och farmor förstås. En härlig eftermiddag!

Oliver och Adam med morbror och hans flickvän Kajsa.
 
Lars och Molly med min farmor.