BVC-besök

 
Idag har vi varit på BVC för tremånaderskontrollen. Hon vägdes, mättes och fick två sprutor. Jag hoppas inte att hon får alltför ont eller ännu värre feber, i den här värmen!

Det var en månad sedan hon var där och på den tiden hade hon vuxit tre centimeter, alltså är hon nu 60 cm lång. Hon hade gått upp 700 gram och ägde nu 5240 g. Stora tjejen som får så mycket beröm över hur vaken och pigg hon är, så medveten och blicken går hela tiden runt för att titta på allt. Hon är så nyfiken ♥

En tuff brud i lyxförpackning

Det är himla roligt att titta igenom gamla bilder för det väcker så mycket känslor, speciellt sedan man blev sambos. Ni vet i början när allt var så där nytt och spännande? Man visste inte riktigt var man hade varandra, eller vad den andra tyckte och kände. När man ser dem bilderna pirrar det nästan till i kroppen. 
Den här bilden är från 2009. Jag och Lars åkte Mälarn Runt på den nya motorcykeln som vi nyligen fått. Jag var gravid och kunde inte riktigt knäppa jackan, och jag var så slut efteråt när vi var hemma igen att jag knappt kunde stå upp.
Ett väldigt roligt minne att tänka tillbaka på. 

 

Dagens + kalas


Hej hej på er!
Idag har vi full rulle kan man säga för vi har kalas efter lunch och efter det ska vi hälsa på några vänner som precis flyttat in i sitt nybyggda hus. Det ska bli väldigt spännande att få se!

För övrigt har vi mulet här hemma och i morse kom även en väldigt hastig skur. Jag tycker det är skönt för i natt var det riktigt jobbigt. Det var så varmt att jag hade svårt att somna. Jag lade mig svettig och vaknade ännu svettigare. En mellandag kan vara lite lagom men sen vill jag ha tillbaka värmen igen, måste ju ladda på så man orkar hela långa vintern, eller hur?

Bjussar på en dagens outfit tänkte jag. Börjar älska den här kjolen, vi var inte riktigt överrens i början men nu gillar jag den skarpt. Köpte den på HM för några år sedan för under hundralappen. 
Nu ska jag hälla i mig en kaffe och sen börja med lunchen. Trevlig söndag på er!