Leos lekland + julpyntat

Hej! 
Det verkar visst vara problem på blogg.se när det gäller att ladda upp bilder. Så trist! 
Därför drar jag bara en snabb uppdatering. 
Vi har spenderat förmiddagen på Leos lekland tillsammans med min kusin och hans familj. Det var supertrevligt och barnen hade såå roligt. 
När vi kom hem roade vi oss med att plocka upp tomtar och annat fint julpynt. Jag letade fram barnens tomtekläder också för att se om dem fortfarande passade, det är ju snart Lucia. Jisses vad tiden går. Tänk att julen snart är här! Så himla underbart. 
 
Imorgon är det första advent och barnen ser verkligen fram emot att få tända första ljusen. Jag minns så väl känslan när jag själv var barn, när man tände ett ljus i taget och man kom närmare och närmare den stora dagen. Hur firar ni första advent?

Nya kuddar


På Rusta hade dem "Ta 3 betala för 2" och då slog jag till på den här beiga kuddarna. Dem passar fint till vår nya soffa och dem randiga kuddarna tycker jag. När jag och syster pratade om Rusta så kallade vi det "lilla Ikea" och jag tycker det är ett passande smeknamn. Man kan hitta både det ena och det andra där. Älskar såna affärer!

Sjuk tös och kärlekskrank morsa


Molly och jag fortsätter att hålla oss hemma eftersom hon är sämre idag stackaren. Jag känner mig lite rastlös och känner att jag har en massa ärenden som jag skulle behöva göra men det får vänta. Som tur var är Lars hemma imorgon så man får lite hjälp att pricka av listan. Dock har jag en begravning på schemat imorgon så vi får se hur allt blir. Planen är i alla fall att fira första advent i helgen. Hur mysigt är inte det??

Jag ska strax bege mig iväg och hämta pojkarna. Längtar till ikväll när Lars är hemma. Jag är liksom lite extra kär just nu. Kvinnliga hormoner är inte att leka med, hehe.