Halloweenpynt för barnen


Nu börjar det hända grejer här hemma. Barnen är överlyckliga och jag måste erkänna att det är lite roligt. Men usch för det där spindelnätet som ska upp, det fastnar på fingrarna och det är helt hopplöst att få till rätt. 

Imorgon är det hur som helst dags för godisjakt och vi har lovat att göra en karta till barnen så dem får leta sig fram med hjälp av den. Sedan ska vi pyssla och äta god mat. Jag längtar nog lika mycket som barnen om jag ska vara ärlig, hihi. 
 
Nu ska det göras köttfärssås. God kväll!

En Buzzador

Nu har jag bestämt mig för att bli en buzzador! Om man registrerar sig hos dem får man prova på olika produkter och tjänster gratis, och det enda man behöver göra är att testa, prata om det och sedan buzza tillbaka om vad jag tyckte. Man fyller själv i vilka ämnen/områden som intresserar mig och sedan kommer det kampanjer som får anmäla sig till. 
 


Vill du också prova att bli en buzzador? Tryck då HÄR så kommer du till deras sida. Mitt användarnamn är emmasofie86.

En snabbis på landet

Ursäkta bildkvalitén men den är tagen med min mammas kamera.


Idag har vi, alltså jag, Adam och Molly, varit och hälsat på min mamma. Det blev en snabbis eftersom hon skulle in till stan på ett ärende men Adam tyckte det var skönt att få komma hemifrån lite. Jag har varit så trött i veckan att jag inte orkat åka iväg. Stackaren, när det är höstlov och allt. Hoppas verkligen att den här envisa förkylningen ger med sig snart, helst till helgen då vi har en massa Halloween-middagar bokade. 

I övrigt rullar dagarna på här hemma med plugg, virkning (ja, jag har kommit igång igen och jobbar just nu på en halsduk) och diverse Halloweenpyssel. 
 
Har ni laddat för Halloween imorgon?