Giraffen och loppan

Jag har hittat min favoritbutik i Enköping. En barnklädesaffär som heter Giraffen och Loppan, men man kan även hitta lite annat smått och gått som leksaker, filtar och annat fint. Sara som äger butiken syr upp kläder själv och man kan även komma med önskemål. Hon tar inte in plastleksaker (förutom nappflaskorna) så allt är i bra kvalité och hon har även tagit in några märkeskläder som passar in i hennes genre. Ni måste gå in och titta. 

Det här mönstret har Adam på sin kortärmade tröja som jag köpte. Visst är det fint!

 
HÄR hittar ni hennes hemsida. Ni hittar henne även på facebook under namnet Giraffen och loppan, eller på instagram: giraffenochloppan.

Shopping

I lördags var jag på stan och inhandlade några måsten till min garderob. Och det var bland annat byxor. Jag blev glad när jag hittade jeansleggings på HM för en billig slant och jag tog i två olika nyanser. Jag älskar såna här byxor eftersom de är så bekväma och går att använda till det mesta.
 
 
Vad är ert favoritplagg?
 

Utflykten till Västerås


Åh vad mysigt vi hade i Västerås igår.
Barnen var så förväntansfulla och skötte sig jättefint på tåget. Dem pratade glatt med konduktören och när han hade gått sa Adam: "Det var jättekul att träffa honom". Hihi, sötnosen. 
Vi åt lunch tillsammans med min vän Lisa, och på leksaksaffären (där dem för övrigt fyllde ett år och bjöd på tipsrunda och lite gott att äta och dricka) fick dem välja ut en leksak var. Att gå på stan var väl så där halvkul men tågresan fram och tillbaka var spännande tyckte pojkarna. 
Idag har vi en hemmadag med tvättstuga, lite städ och annat myspys. 
 
En ny vecka väntar och jag har både utvecklingssamtal och logopeden på schemat. Jag längtar till nästa helg när pojkarna ska få vara hos Lisa och Conny medan jag och Lars shoppar på Erikslund.Det ska bli riktigt roligt! 
 
Ha en mysig söndagkväll så hörs vi nästa vecka!