Ledig måndag med barnen

 
God morgon! 
Här har morgonen startat lugnt med en lång frukost och barnen har lekt så fint medan jag har plockat och bäddat sängar. Så himla härligt efter en 6-dagars jobbvecka. Igår började jag arbetspasset 6.45 och klev av 19.45 så jag är lite lagom slut i kroppen milt sagt. 
Lars besiktade bilen i morse och den blev godkänd. Nu väntar vi bara på vår "nya" bil som står på verkstan. 
 
Igår medan jag var på arbetet tog sig L ut till skogen med barnen för att plocka blåbär och grilla korv. Han skickade den här bilden till mig. Är den inte underbar? Det gjorde min dag! 
Jag tänkte försöka njuta av varenda minut jag har med barnen idag för jösses vad jag har saknat dem. Det är alldeles för mycket att jobba så här intensivt, dessutom blir pluggandet lidande.
 
Jag önskar er en trevlig start på veckan!

Att vara konsekvent och förstående + dagens middag


Kvällens middag blev enligt mitt tycke kanon, och jag lyckades faktiskt att övertala barnen om att äta upp nästan allt på sina tallrikar. Dock såg dem ut att kräkas vid varje tugga.
Seriöst, hur kul tror ni att jag tycker det är att laga mat? Ibland blir jag så trött att jag nästan vill ge upp. Trots att jag har kämpat sedan dem föddes så har det inte blivit lättare.
Ibland är det riktigt tungt att vara mamma. Balansgången mellan att vara konsekvent och förstående är svår....

Piccadilly Circus

Idag hittade vi en ny lekplats i området där vi bor. Det roliga var att barnen redan hade varit där med sin förskola och grillat korv, så dem visste precis vart vi var på väg och dem berättade gladeligen under vägens gång. Det var så roligt att höra deras stolthet i rösten när jag inte hade någon aning om vart vi skulle gå. 

Det var egentligen inte så mycket, några gungor, en rutschkana och en sandlåda. Men det var väldigt mysigt och låg i en skogsglänta. Vi kommer säkert att gå dit många gånger fler. 

Just nu står en paj i ugnen med räkor, tomat och broccoli. Jag hoppas att det blir gott för jag vet med 99.9% säkerhet att barnen (pojkarna) bara kommer att peta i maten. Önska mig lycka till!