Familjemys för hela slanten

 
Idag har jag och barnen en lugn dag här hemma eftersom Adam insjuknade i feber igår kväll. Suck, säger jag bara. Det är lite tradigt när barnen insjuknar efter varandra, då blir vi hemma så otroligt lång tid. Särskilt tråkigt blir det när det sker över jul och nyår. Och nu när snön är här vill jag ut och leka i snön!

Men nej, jag ska inte klaga mer över detta. Det är som det är. Familjetid deluxe blir det ju. Jag ska jobba imorgon och på nyårsdagen så det blir inte mycket firande för mig men övriga familjen ska göra tacos och köra kvällsmys med det lilla extra. Hur firar ni nyår, ni som har småbarn tänkte jag på?

Kusinmys

 
Vilken dag vi hade igår! Barnen var överlyckliga och vi föräldrar hade fullt kör men det var så mysigt också. Vi var ute flera timmar och barnen lekte så fint tillsammans. Vi hann med både lunch, middag, pulkaåkning, paketöppning och mys på kvällen med ostbågar och salta pinnar. 
Idag är mina barn trötta och jag med måste jag säga. Till råga på allt är det jobb som gäller för min del idag, 12-21. Känns så där med tanke på det vackra vinterlandet utanför, vem vet hur länge snön ligger kvar??!! Men imorgon är jag ledig igen och då får det bli mer pulkaåkning! 
 
Har ni varit ute i pulkabacken än?

Himla fantastiskt underbart!

 
Vilken härlig förmiddag vi haft! Igår kväll började snöflingor falla och idag vaknade vi upp med ett sånt här snöklätt landskap. Så himla fantastiskt underbart! Vi skyndade oss ut så fort frukosten var avklarad och barnen älskade att äntligen kunna åka pulka och kasta sig i snöhögar. Väl efterlängtad vinter kan man säga!
Molly somnade slutligen i vagnen så jag kunde leka med pojkarna en stund.
Lars är inne i stan för att avklara några ärenden, och så blev det plötsligt bestämt att syster med barn kommer hit och dem ska sova kvar! Det blir nog en kanondag det här. Perfekt efter den halvtrista julen för vår del. 
 
Vad gör ni idag?