Svårigheten i en förändring

Bild lånad av google

Jag känner mig lite vilsen när det kommer till mat här hemma. Jag känner verkligen att jag behöver en förändring, att jag vill äta nyttigare, vidga mina vyer och prova nya smaker. Men det är inte lätt att få med sig hela familjen, och det är inte heller lätt att fokusera och ta en sak i taget. Nu hoppar jag mellan det ena och det andra utan att liksom få struktur och rutin på det. Det är så svårt!

Hur gör ni? Ni som gjort en förändring och gått från något gammalt rutinmässigt till något nytt?

Så här på en onsdag...

 
På vägen hem från dagis började pojkarna tjata om pizza. Det kom från ingenstans och dem ville ha det "nuuu". Så det blir faktiskt pizza ikväll... så här på en onsdag, hehe. Jag har ju världens hormonströmning i kroppen eftersom den underbara "lingonveckan" är på g så för mig gör det ingenting. Och visst får man väl skämma bort sig ibland? :p

Köttfärsspett med potatiskaka och paprikasås


En av de många bra egenskaperna med Lars är att han kan laga mat, och det blir så gott att jag inte kan sluta äta. Ikväll gjorde han köttfärsspett med fetaost, potatiskaka (likadan som vi åt på nyår) och paprikasås. Alltså mums! Ni måste pröva att göra potatiskaka i stekpanna, lätt och supergott!