DIY-projekt

 
Nu äntligen är jag klar med mitt projekt, och jag blev såå nöjd! 
Det enda tråkiga är att jag inte alls gillar mina smycken. Jag har knappt köpt några alls dem senaste åren och dem flesta av dem kommer till och med från gymnasiet. Jag vet, pinsamt. Men jag är så dålig på smycken! Jag gillar inte när det hänger och är i vägen hela tiden och därför har jag låtit bli det helt. Men nu ska det bli ändring på det. Nya örhängen och halsband måste inhandlas. 

Men vad tycker ni? Om ni bortser från den bruna väggen som jag en dag vill måla, och den fula lampan som jag vill byta ut. Blev det bra??

Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss...

 
Jag igenom bilderna på mobilen för att rensa lite och hittade den här. Inte ett dugg arrangerad, eller hur?! Hahaha.Men bra söta är dem i alla fall, eller vad tycker ni, Annika och Kim? Våra alla små sötnosar...

Skrivning och shopping i Uppsala

 
God kväll kära vänner!
Idag har varit en kämpig dag. Jag åkte till Uppsala för att skriva prov men det kändes inte alls bra så det skulle inte förvåna mig om jag får göra omprov snart igen. Jag hade väl egentligen pluggat på rätt saker men det var så mycket mer än jag hade väntat mig.
Jag måste ju erkänna att jag har varit lite disträ under sommaren när det kommer till att plugga så jag antar att jag får skylla mig själv lite också. Men, men. Det är bara att göra om och göra rätt. 

Efter provet gick jag ut på stan och shoppade lite till barnen, bland annat dessa här ovan. Dem nedersta byxorna var egentligen lite mörkare än dem på bilden. Jag handlade även strumpor och kalsonger åt pojkarna och en dagisväska åt Molly. Jag kunde inte hitta den på HM:s sida och jag fick inte upp den från instagram heller, men ni som har instagram kan ju gå ut och kika om ni vill. Den är supersöt! Jag heter emmasofie86.