Mina grabbar

 
Nu när vi har varit hemma några dagar längtar jag tillbaka igen. Det är så himla mysigt att åka bort med familjen, bo i stuga och åka på utflykter. Med barnens entusiasm och äventyrslystnad blir man själv väldigt tillfredsställd och avkopplad. Mina planer är stora men man kan inte fylla hela sommaren med bara utflykter. 
 
Vad har ni för tips till semesterutflykter med barn?

Barnvakt och städdag

 
God morgon!
Idag lyser solen med sin frånvaro men det gör inte så mycket. Målaren är här och ska måla på det sista i hallen och efter det måste vi städa undan byggdammet. Men först ska vi vara barnvakt åt mina syskonbarn som kommer hit ett par timmar. 
Oliver har varit hos tandläkaren på morgonen och han fick så mycket beröm för sina tänder. Han har två lösa tänder fick vi veta, och jag som bara trodde det var en. Spännande!

Jag önskar er en trevlig måndag!

Frukost i solen


Imorse åt vi frukost ute i solen och det var så himla underbart att kunna göra det. Barnen tyckte att det var roligt, dock åt dem kanske inte lika mycket som dem gör i vanliga fall men det är ju sommar för tusan!
Adam beställde gröt till frukost och Molly fick smaka för första gången, hon tömde hela skålen! Vilket matvrak den där tjejen är alltså, haha.