Fint i barnrummet


Jag har glömt att visa er den fina tavlan som Molly fick i julklapp av sin faster. Är den inte söt? Jag önskar så att jag hade fler tavlor att hänga upp på väggarna i barnens rum. Om ni har tips på var jag kan hitta fina tavlor till barnens rum så hojta till!

The theory of everything


Nu har jag sett den här filmen, the theory of everything. Och jag måste säga en sak, se den! Jag blev så berörd av den, jag grät, jag skrattade. Det är en underbar film som hyllar livet, den visar det vackra och det fula. Det är en stark kärlekssaga och jag skulle lätt kunna se om den. 
 
En av dem bästa filmer jag sett!

Ett barn fattigare + återbruket


Idag har vi bara två barn här hemma eftersom Oliver valde att åka till mormor för att sova kvar där och det lustiga är att det känns lite tomt här hemma med bara en pojke. Men det gav oss samtidigt tillfälle att rensa nere i förrådet och Adam var riktigt duktig med att bära.
Lars var sedan iväg till återbruket med en massa skräp och jag känner mig genast lite gladare. Det är alltid roligt att rensa.

Själv försöker jag hämta mig efter en hemsk nackspärr som kom natten till igår. Det finns inget värre än när man har ont i nacken och inte kan röra sig. 
Ungefär en gång om år brukar jag drabbas av det här så jag får väl bita i och vänta ut det, men det är ju så trist...

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare, vad äter ni till middag?