Julstämning hemma

 
Julgardiner, stakar och stjärnor har kommit upp här hemma och barnen är tokladdade för morgondagen. Det här är första året som dem har fått en julkalender. Jag har inte känt något intresse förut så det ska bli roligt och se vad dem tycker. Har ni sett vad julkalandern handlar om i år? Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att det ska bli roligt att se, och jag hoppas att det lever upp till mina förväntningar, och till barnens förstås. 

Min bror var här nyss och lämnade chokladkalender till barnen. Roligt att han tänkte på dem, men till Molly? Haha, hon är 1 ½. Jag vet inte om jag vill ge henne choklad varje dag till jul, hihi. Men tanken var väldigt fin, tack bror!

Ikväll är det jobb som väntar. Jag har spenderat morgonen med plugg eftersom jag har prov på torsdag. Jag hoppas verkligen att det går bra då för jag har ingen lust att göra ytterligare ett prov om två veckor. Det är ju jul för sjutton! Önska mig lycka till! 

Julklapp till stor och liten

 
 
 
Ja jag har löst det för Oliver och Molly. Dem ska få en trollerlåda och en dockvagn men det är så svårt att komma på något till Adam. Han leker mycket men oftast hänger han på brorsan. Det finns inte så mycket som han själv brinner för. Jo, böcker. Pyssel. Matlagning. Men jag tänker varken köpa böcker eller pyssel för det har dem sjukt mycket av. Så vad köper jag? 
Jag kollar just nu runt på nätet för där finns det mängder av leksaker att bläddra mellan. Något borde jag väl banne mig hitta!

Fokus, fokus

 
God morgon!
Oj vad länge sedan jag var in här och skrev, men det har varit så mycket med plugg och jobb och barn så jag har liksom inte tagit mig tid till något annat. Och så känns det som att jag inte har så mycket att skriva om när jag är så fokuserad. 
Jag har prov nästa vecka och jag pluggar ganska mycket nu för att hinna färdigt med alla uppgifter och försöka få in det i skallen. Inte det lättaste, hehe. Det känns som att varannan kurs är lite lättare och varannan är sjukt koncentrationskrävande, nu är jag på det sistnämnda. Puh, säger jag bara!

I Lördags var vi hem till min syster som har fyllt år och min mamma kom också dit. Är det inte en fin bild? Mormor och barnbarn ♥ Min mamma kommer för övrigt hit en snabbis idag och tar en kaffe medan barnen är på förskolan. Det blir skönt med ett litet avbrott i pluggandet. 
 
Vad sysslar ni med så här innan jul?