Ge mig era bästa Halloween-tips!

 
 
Vi plockar fram alltmer Halloweenpynt här hemma och jag försöker att planera maten så att det ska passa alla. Min kusin med familj kommer hit och även om det mest är för våra barns skull så vill jag även att vi vuxna ska kunna njuta av middagen. Barnen vill att det ska se Halloweenaktigt ut men jag vill hellre att det ska sitta i smaken, så det blir en svår avvägning där. Utan att avslöja för mycket så ska jag nog försöka att gå en mellanväg. Har ni några bra tips på recept som passar alla? Svart spagetti och korvspöken känns lite enkelt så ge mig en massa bra tips snälla!!

Helgmys deluxe

 
Det har varit en riktigt skön helg för hela familjen och jag känner mig laddad inför veckan. Vi har sysselsatt oss med lite allt möjligt i ett lugnt tempo. Jag var bland annat med Adam till frisören igår och Lars åkte med Oliver till Västerås för lite egentid. Vi har tagit en härlig promenad i höstluften med barnen, jag och Adam hälsade på min mamma där min syster och systerbarn huserade, vi var in till LM och köpte lite mer Halloweenpynt och vi har lagat god mat tillsammans. Helgmys deluxe kan man säga!
 
Nu står Lars och gör schnitzel (stavas det så?) och jag ska göra honom sällskap. Jag önskar er en fortsatt mysig söndag och hoppas att ni får en bra start på den nya veckan!

En fantastisk höstdag