Ordning och reda gör dig lyckligare

 
Jag läste någonstans att dem som sopsorterar är lyckligare. Det stämmer åtminstone in på mig för när jag har ordning och reda här hemma, då mår jag mättre. Jag avskyr kaos och stök, lite problematiskt kanske när man har barn. Därför försöker jag hitta så bra förvaring som möjligt så att man på kvällen snabbt kan få ordning när barnen har somnat. Något jag är i stort behov är bra förvaring till kuddar och filtar. Jag skulle vilja plocka undan det från soffan dagtid eftersom barnen lätt kastar ner det på golvet där det blir dammigt och smutsigt.

Den här snygga korgen hittar man på lagerhaus. Den finns i tre olika storlekar. Visst är den snygg? 

Kärlek ❤

 
Den här bilden beskriver Adam så bra. Han är en riktig glädjespridare, han är busig och full av liv. Han pratar nonstop, ibland driver han mig till vansinnig, men vilken fantastisk människa han är. Jag är så kär i mina barn att jag emellanåt blir alldeles känslosam och tårögd. 
 
Och det blir mer och mer uppenbart hur stora dem börjar bli och att dem börjar växa upp till egna individer med åsikter och tankar. Jag kan bara stå bredvid och göra mitt bästa för att påverka dem. Andra gånger kan jag bara acceptera att dem är sina egna personligheter. Svårt men minst lika roligt!
 
Jag vet inte vart jag ville komma med detta. Kanske att livet som förälder är lärorikt,  roligt, svårt och påfrestande. Men absolut det bästa jag varit med om i mitt liv! 

The 100

 
Jag kan verkligen inte få nog av serier, men nu börjar det bli lite ont på dem eftersom jag sett extremt många på sistone. Om ni har några tips får ni gärna komma med dem. För jag ligger hellre och glor på en serie än att slå på teven. 

Mitt tips idag är The 100. När jag började titta så kom jag genast att tänka på Lost och sådana serier, ni vet grupperingar och intriger, överlevnad, bla bla bla. Men sedan hände något och jag kunde inte sluta titta. Jag har bara sett första säsongen än så länge men jag vill gärna kasta mig på nästa. Och min förhoppning är att dem inte tänker fortsätta i all oändlighet utan att det finns ett stopp. Det är då serier blir som bäst! 

Andra serier som jag sett senast är Downtown Abbey, Mr Selfridge och Drop dead Diva.

Nu ska jag ta en kaffe och göra i ordning Oliver. Han ska till logopeden med mamma. Molly sover och jag känner mig oroväckande hängig, som att en förkylning är på g. NEJ, säger jag bara. Inte nu!