The 100

 
Jag kan verkligen inte få nog av serier, men nu börjar det bli lite ont på dem eftersom jag sett extremt många på sistone. Om ni har några tips får ni gärna komma med dem. För jag ligger hellre och glor på en serie än att slå på teven. 

Mitt tips idag är The 100. När jag började titta så kom jag genast att tänka på Lost och sådana serier, ni vet grupperingar och intriger, överlevnad, bla bla bla. Men sedan hände något och jag kunde inte sluta titta. Jag har bara sett första säsongen än så länge men jag vill gärna kasta mig på nästa. Och min förhoppning är att dem inte tänker fortsätta i all oändlighet utan att det finns ett stopp. Det är då serier blir som bäst! 

Andra serier som jag sett senast är Downtown Abbey, Mr Selfridge och Drop dead Diva.

Nu ska jag ta en kaffe och göra i ordning Oliver. Han ska till logopeden med mamma. Molly sover och jag känner mig oroväckande hängig, som att en förkylning är på g. NEJ, säger jag bara. Inte nu! 

Kommentarer:

1 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

The 100 verkar bra, har dock inte sett den. Downton Abbey älskar jag :) Har du sett "The Returned" och "Orhpan Black" på Netflix? De är också jättebra och spännande (inte i Downton-stil) :P ;)

Kommentera här: