Kaffesällskap

God morgon!
Hoppas allt är bra med??! Själv har jag precis haft kaffesällskap, så trevligt när mamsen tittar in en snabbis ibland. Det behöver inte bli mer komplicerat än så. 
 
Idag är sista dagen för mig innan allvaret börjar på riktigt, alltså att jag går på schema på ett vikariat på tre månader. Jag funderar på vad vi ska göra på eftermiddagen med barnen, kanske åka in till biblioteket? Vädret är inte jättebra och jag behöver ändå åka in till stan i annat ärende. 

Hur som haver, det händer inte mycket här idag. Vad gör ni?
 
En gammal bild på mamma, ser ni glöggkoppen? Åh vad gott det skulle vara ;)

Lattemugg


Den här lattemuggen blev jag störtförälskad i så fort jag såg den. Jag bara måste ha den, så känns det.
På sistone har jag blivit så kär i kombon vitt/guld. Jag tycker att det är så himla fint. Speciellt i köket.
Det lär bli en tur in till stan snart för att shoppa, jag har ändå lite andra måsten att inhandla. 

 
 
 
Den här lattemuggen hittar ni på My Store i Enköping, för den som också blev kär i första ögonkastet ;)
 

Musik och lego

God morgon!
Här har Adam startat morgonen med att poppa Justin Timberlake och Samir och Viktor för fulla muggar. Han fullkomligt älskar musik och favoriterna spelas om och om igen. Han dansar och lever sig in i texterna, precis som jag gjorde som barn. Så härligt att se. 
 
Oliver däremot är inte alls förtjust i musik, men lego däremot... jösses alltså! När han bygger så är han så detaljrik och fantasin når inga gränser. Titta på det här caféet som han har byggt, hur fint är det inte?
 
Planen var egentligen att åka in till stan idag men jag tror vi hoppar det. Mina två ♥ är rätt nöjda som det är så jag fortsätter med mina sysslor här hemma som har blivit försummade ett tag. Igår städade jag ur skafferiet och fick i ordning där. Så skönt. 
 
Men jag tänkte även lapa lite sol idag, man måste ju passa på när tillfället kommer känns det som.
Har ni sol idag?