Simskola för pojkarna

God morgon!
Här har morgonen startat effektivt trots en stökig natt med vakna barn som försöker tränga sig ner i sängen. Klockan är halv tio och jag har redan hunnit med att föda barnen, lämnat av Oliver på skolan, dammsugit och skurat nedervåningen, och startat en maskin tvätt. Planen är att städa övervåningen också så att det är fint för veckan.
 
Jag jobbar kväll idag och kommer att få några timmar för mig själv innan jag åker iväg. Det lär nog inte hända så mycket då förutom att jag handlar en snabbis innan. 
Varför känns måndagar så motiga? Usch vad tungt det är, särskilt när man vet att man har sex dagars arbetsvecka. De lediga helgerna går alldeles för fort. 
 
Men en rolig sak är att vi har bokat simskola för Oliver och Adam och den börjar i januari. Dock kommer det att bli lite pusslande med det eftersom det redan börjar kvart i fyra på eftermiddagarna. Det betyder att Lars måste åka väldigt tidigt från jobbet de gånger som jag jobbar kväll. Men men... så ser det väl ut för de flesta familjerna antar jag.
 
Hur ser det ut för er? Hur mycket aktiviteter i veckan har era barn som är i samma ålder, 5-6 år?
 
 

Kommentarer:

1 Fröken M:

Viggo har parkour på tisdagar och hockey på söndagar vilket är fullt tillräckligt enligt mig just nu ;)

Kommentera här: