Sjuklingarna


Hej måndag!

Idag har jag Oliver hemma eftersom han hade feber igår morse, men han är rätt så pigg så det blir nog förskolan imorgon för honom. Värre är det med mig, jag har fortfarande väldigt ont i halsen och känner mig så där däven. Jag har inte riktigt ork än. Suck säger jag bara! Hur länge ska det hålla i sig??

I övrigt har jag pluggat lite för jag måste verkligen skicka in den här uppgiften nu, panik!! Och så har jag bokat frisör till 70-årsfesten! Jag måste ner på stan i veckan bara och visa upp mig, så hon får en överblick över hur hon ska göra. Hon blev lite ställd när jag sa att det var 40-talstema, hehe. 


Det är så roligt med Molly för hon ÄLSKAR verkligen böcker, hon kan sitta och läsa samma bok flera gånger om, för att sedan springa och hämta nästa. Och hon tycker om att vi läser för henne. Favoriten just nu är boken om Ellen. Jag tycker det är roligt att hon gillar böcker eftersom jag är en bokmal själv, och att köpa barnböcker är ju superkul. Jag skulle spendera hur mycket som helst på det. 
 
Nä, nu ska jag lägga mig och vila lite innan jag hämtar mina två små busungar. Hörs!

Äntligen en förbättringHej hej.
Idag känner jag mig mycket piggare i huvudet så äntligen en förbättring sedan jag blev sjuk i onsdags. Oliver hade lite feber i morse men börjar också bli piggare. Otroligt det där, hur barn kan ha så hög feber (39,5 hade han i går morse) och sedan bli pigga så väldigt snabbt. Men skönt för deras skull förstås. 
Jag har försökt sysselsätta mig med lite lättare sysslor som tvätt, dammtorkning och liknande. Jag behöver hålla mig uppe på benen för hela kroppen värker efter flera dagar då jag nästan helt varit sängliggande. 

Här hemma har vi så vackert väder, strålande sol och blå himmel. Hur ser det ut för er i övriga landet? Typiskt att jag alltid ska bli sjuk i vackert väder, det slår aldrig fel! Men imorgon ska Molly och Adam få gå på dagis och då blir det ju automatiskt lite frisk luft. Oliver får vara hemma åtminstone en dag till. Hoppas jag är frisk nog att jobba på tisdag!
 
Jag önskar er en mysig söndag!

Lego City till PS3

 
När Oliver fyllde 6 år fick han ett tv-spel av oss i present och det är nog bland det mest omtyckta som han fått. Han och Adam spelar det tillsammans och förutom att dem båda tycker att det är väldigt roligt och spännande så har dem också lärt sig att samarbeta. Det har till och med följt med dem på andra områden, inte bara i spel. 
Det är många olika banor som är väldigt fantasifullt uppbyggda och det finns mycket varierande uppgifter. Nu önskar sig Adam också ett eget spel. Har ni några förslag på bra spel till Playstation 3?