Sjuklingarna


Hej måndag!

Idag har jag Oliver hemma eftersom han hade feber igår morse, men han är rätt så pigg så det blir nog förskolan imorgon för honom. Värre är det med mig, jag har fortfarande väldigt ont i halsen och känner mig så där däven. Jag har inte riktigt ork än. Suck säger jag bara! Hur länge ska det hålla i sig??

I övrigt har jag pluggat lite för jag måste verkligen skicka in den här uppgiften nu, panik!! Och så har jag bokat frisör till 70-årsfesten! Jag måste ner på stan i veckan bara och visa upp mig, så hon får en överblick över hur hon ska göra. Hon blev lite ställd när jag sa att det var 40-talstema, hehe. 


Det är så roligt med Molly för hon ÄLSKAR verkligen böcker, hon kan sitta och läsa samma bok flera gånger om, för att sedan springa och hämta nästa. Och hon tycker om att vi läser för henne. Favoriten just nu är boken om Ellen. Jag tycker det är roligt att hon gillar böcker eftersom jag är en bokmal själv, och att köpa barnböcker är ju superkul. Jag skulle spendera hur mycket som helst på det. 
 
Nä, nu ska jag lägga mig och vila lite innan jag hämtar mina två små busungar. Hörs!

Kommentera här: