En favvo-klänning och lunchbesök


God morgon!
Barnen är avlämnade på förskolan och det är så lugnt och tyst här hemma. Skönt för mitt huvud är inte alls med mig idag. Som tur var kommer min finaste vän och livar upp stämningen idag. Vi ska äta lunch ihop och så får vi se hur länge hon stannar och vad vi hittar på. 

 
Jag älskar den här klänningen från HM. Som ni kanske minns så har jag en randig också. Jag älskar passformen och hur bekväma dem är. Jag är sugen på att köpa den marinblå för dem är perfekta för varma sommardagar.
 
Ikväll ska vi åka och handla för jag tänkte överraska barnen imorgon med tårta då dem går på sommarlov. Jag tänker göra det extremt enkelt för mig och köpa färdiga tårtbottnar men jag har inte bestämt mig för vad jag ska fylla den med än. Tips?

Bulgursallad till grillat

Idag blev det en riktig kanonmiddag och alla barnen åt otroligt bra! Bulgursalladen gjorde jag efter ett recept från Nyhetsmorgon. Det är bulgur, salladslök, morot, zucchini och grönsallad. Till det serverade vi kycklingklubbor och lax. 
Vi satt ute på baksidan vilket faktiskt inte har hänt så ofta än. Antingen har det varit för kallt, eller så har det varit alldeles för varmt. Vi har ju kvällssolen som ligger direkt på och det blir nästan olidligt om det är en riktigt varm dag. Vi skulle behöva köpa utemöbler så att vi kan sitta på framsidan om vi känner för det. Men det är ju så dyrt med just utemöbler. 
 
Nu sitter jag och väntar på att maten ska lägga sig så att jag kan ge mig ut på en kvällspromenad. Hur spenderar ni kvällen?

 

Snabbshopping

 
Tjing tjong!

Måndag idag och jag har gått igenom plugget inför provet... har jag sagt hur skönt det kommer att bli när det här är över? Maj gadd!!
Men jag blev även tvungen att åka in till stan och handla nya kalsonger till Oliver, han sa det själv i morse att han hade ont om dem och då fick jag dåligt samvete och drog in. Fick även med mig en munktröja till honom, och dessa byxor till mig. Jag behövde något bekvämt som jag kan ha här hemma.

Igår tittade jag på ännu ett avsnitt av Outlander och varje söndag  när jag tittar får jag ångest, jag vill inte att det ska ta slut!! Jag vill inte veta vad som händer, och ändå vill jag det! Det är så spännande! Tittar ni också?
Och ikväll är det Game of thrones, också sjukt spännande!

 
Nej, nu måste jag snart hämta barn. Ha det!