TarzanJag är ju lite svag för familjen Skarsgård och jag tror att den här upplagan av Tarzan kommer att bli grym. Rent utseendemässigt tycker jag att han passar för rollen, sen får vi väl se hur filmen blir i övrigt. Men mina förhoppningar är stora. Vad tror ni? Filmen har premiär den 13 juli i sommar. 

Bröllopsfrisyren

God dag! 
Jag tittar in en snabbis och säger hej för jag sitter på min praktikplats nu och har rast. Jag är så trött idag men kan man bli annat i det här vädret?? 
Barnen har däremot sovit gott i natt, lilltjejen vaknade kvart över sex, lillmannen halv sju och storgrabben tio i sju. Tack och lov för sommartiden! Själv har jag drömt om att jag varit till Flen, haha.
 
Måste förresten visa frisyren från bröllopet! Vad roligt det var att få vara så fin i håret. Jag har hittat en frisör som jag är så nöjd med. 
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba, ha en fin dag i gråvädret!

Framsidan

Igår pysslade vi på framsidan för att få ordning den. Och så här blev det, vad tycks? Självklart ska jag dekorera med blommor och göra det lite mer trivsamt men nu är jordhögen åtminstone borta.
Jag är väldigt nöjt och ser fram emot att sitta där under sommarmornarna eller sommarkvällarna när det är för varmt på baksidan.

Före.

Efter.

Jag har suttit på morgonen och pluggat, jag har lämnat in en uppgift och påbörjat på nästa. Snart är det prov och jag blir som vanligt stressad av det. Men sedan påbörjar jag sista kursen! Helt sjukt galet och så himla skönt!
Nu ska jag kasta i mig lite lunch och där efter åka iväg och praktisera. Hade helst varit hemma och myst med familjen så här på en röd dag men det är rätt kul på praktikten också. Så himla goa tjejer!

Vi hörs!