Bästa helgen

Trots tandvärk, mensvärk och ett snitt i finger med köksniven så har det här varit den mysigaste helgen på länge. Alla har varit glada och vi har umgåtts tillsammans. Igår var vi i Västerås och inhandlade en taklampa till hallen och en badrumsspegel, vi hade ordentligt med lördagsmys och jag avnjöt några glas vin (och lite, lite godis). 
Jag somnade gott med andra ord. 

Idag ska vi in till stan och handla + lite lek i lekparken. Sedan ska jag ladda för imorgon då jag ska på introduktion på praktikplatsen jag hade, jag ska äntligen få börja arbeta där! Jag är så glad för det.
Hoppas att ni har/har haft en fin helg. Puss och kram!

Nytt i köket

 
Åh vad glad jag är nu! Vi har precis beställt lite fint från Åhléns för presentkortet som vi fick när vi gifte oss. Bland annat så fick den här ljushållaren följa med, men det blev även tallrikar, assietter och glas. Det känns riktigt skönt att få förnya sig. Jag har varit så dödligt less på det vi har nu. 
 
Nu får jag bara gå och vänta på att det ska dyka upp och jag som avskyr att vänta ;-) 

Chiapuddingen överraskade mig

God morgon!

Idag prövade jag den berömda chiapuddingen som alla pratar om. Jag var faktiskt en aningens skeptisk och tänkte att den skulle vara för överskattad i smaken. Men till min överraskning så tyckte jag verkligen att det var gott! Jag åt min med blåbär men man kan ju variera i mängder av olika smaker. 

Jag har försökt så många gånger med gröt för att jag tycker att det ser så gott ut med alla olika bär och frukter plus att gröt mättar så bra, men det har inte alls gått. Chiapudding däremot kommer jag absolut att fortsätta äta. Har ni något bra tips på fler ingredienser att piffa den med?