Drömmar och glutenfritt bröd

God dag!
Oj vad klockan rinner iväg när man sitter själv hemma. Jag jobbar kväll men fick lämna barnen tidigare då Adam skulle få hälsa på i skolan idag. Jag tycker att det är jättebra att barnen får gå dit många gånger så att det inte känns lite främmande när de väl börjar sen. Jag vet att Oliver inte var ett dugg nervös när han skulle börja eftersom han hade träffat lärarna och varit i lokalerna så många gånger. Däremot var jag det,  hihi.
 
Ett glutenfritt bröd ligger på jäsning just nu och jag ska alldeles strax skicka in i det i ugnen. Jag var till Maxi igår och handlade lite grann så att jag kunde smygstarta. Det blev både pasta, knäckebröd och en mjölmix. Jag ska prova några månader nu så får vi se hur det känns.
 
Men jag kan inte riktigt släppa drömmen som jag hade i natt! Den handlade om ett gästhus på gården (vilken gård kan man undra) som var hemsökt och när jag gick in där hände det en massa saker. Minns inte exakt men typ som knarrande dörrar som rörde sig och sånt där. Och jag har bilden kvar i mitt huvud när jag står utanför och tittar in på Lars som går runt i huset. Det var inte läskigt men lite obehagligt. 
Märklig dröm...
 
Nu ska jag skicka in brödet, ha det fint!
 
 

5 på 160

Alltså, om inte mina barn börjar sova på nätterna i sina egna sängar snart så kommer jag att strejka. Kan man göra det som mamma? Kan man få någon kompensation för sömnlösa nätter och dagar då hjärnan inte fungerat? Jag får knappt upp ögonen på morgonen och jag sitter bara och gäspar framför teven på kvällarna. 
 
Det är inte lätt att sova när man ibland har tre barn i sängen, det betyder 5 personer på en 160 bred madrass.
Molly är uppe och springer från och till hela nätterna. Vi har provat att skära ner hennes sovtid på dagarna, och under helgen har hon inte sovit något alls nästan.
 
Dessutom har jag börjat att tänka på glutenfritt igen eftersom jag alltid är trött, eksemen som bara eskalerar och magen som inte alls är som den ska ibland. 
Idag ska jag åka till affären innan jobbet och kolla ut deras utbud på glutenfritt. Jag hoppas nästan att det ska vara gluten jag reagerar på bara för att få ett svar. Om inte detta hjälpar tänkte jag prova mjölkfritt men det alternativet tror jag nästan mindre på...
 
Någon av er som är känslig/allergisk mot gluten??
 
 

Pasta med kyckling och grönkål

Så här blev resultatet av dagens middag! 
 
Ingredienser:
Pasta
Kyckling
Bacon
grädde
Rödlök
Tomat
salt
citronpeppar

Jag tyckte att det var supergott och mannen tog till och med två portioner. Vi serverade maten med lite parmesan också. Jag kommer helt klart att göra detta igen!