5 på 160

Alltså, om inte mina barn börjar sova på nätterna i sina egna sängar snart så kommer jag att strejka. Kan man göra det som mamma? Kan man få någon kompensation för sömnlösa nätter och dagar då hjärnan inte fungerat? Jag får knappt upp ögonen på morgonen och jag sitter bara och gäspar framför teven på kvällarna. 
 
Det är inte lätt att sova när man ibland har tre barn i sängen, det betyder 5 personer på en 160 bred madrass.
Molly är uppe och springer från och till hela nätterna. Vi har provat att skära ner hennes sovtid på dagarna, och under helgen har hon inte sovit något alls nästan.
 
Dessutom har jag börjat att tänka på glutenfritt igen eftersom jag alltid är trött, eksemen som bara eskalerar och magen som inte alls är som den ska ibland. 
Idag ska jag åka till affären innan jobbet och kolla ut deras utbud på glutenfritt. Jag hoppas nästan att det ska vara gluten jag reagerar på bara för att få ett svar. Om inte detta hjälpar tänkte jag prova mjölkfritt men det alternativet tror jag nästan mindre på...
 
Någon av er som är känslig/allergisk mot gluten??
 
 

Kommentarer:

1 Lisa Karlberg:

Usch vad segt med sömnen! Lider med dig.

Tror att jag också har lite problem med gluten. Klarar dock små mängder. Men egentligen är det nog aldrig bra för kroppen?

Kommentera här: