Drömmar och glutenfritt bröd

God dag!
Oj vad klockan rinner iväg när man sitter själv hemma. Jag jobbar kväll men fick lämna barnen tidigare då Adam skulle få hälsa på i skolan idag. Jag tycker att det är jättebra att barnen får gå dit många gånger så att det inte känns lite främmande när de väl börjar sen. Jag vet att Oliver inte var ett dugg nervös när han skulle börja eftersom han hade träffat lärarna och varit i lokalerna så många gånger. Däremot var jag det,  hihi.
 
Ett glutenfritt bröd ligger på jäsning just nu och jag ska alldeles strax skicka in i det i ugnen. Jag var till Maxi igår och handlade lite grann så att jag kunde smygstarta. Det blev både pasta, knäckebröd och en mjölmix. Jag ska prova några månader nu så får vi se hur det känns.
 
Men jag kan inte riktigt släppa drömmen som jag hade i natt! Den handlade om ett gästhus på gården (vilken gård kan man undra) som var hemsökt och när jag gick in där hände det en massa saker. Minns inte exakt men typ som knarrande dörrar som rörde sig och sånt där. Och jag har bilden kvar i mitt huvud när jag står utanför och tittar in på Lars som går runt i huset. Det var inte läskigt men lite obehagligt. 
Märklig dröm...
 
Nu ska jag skicka in brödet, ha det fint!
 
 

Kommentera här: