I lövhögen

Åh vad skönt det var att få sova ut på morgonen! Istället för att klockan ringer kvart i sex och man sitter gäspande i en fåtölj på jobbet klockan sju och försöker hålla ögonen öppna när kollegerna pratar med en. 
Dock så vaknade barnen hiskeligt tidigt (4 och 5). Lars gick upp med dem så jag är skyldig honom en sovmorogn känner jag.
Jag ser fram emot en ledig dag på tisdag då vi åker till Stockholm. 

Vi har varit ute en stund på morgonen och barnen var sjövilda i lövhögen som vi krattade ihop. Molly var för trött för att vara med och leka men hon satt nöjd i vagnen och tittade på. 
 
Idag kunde jag inte låta bli att busa med min dotter. Jag gömde mig på övervåningen bakom vår säng och när hon kom hoppade jag fram. Jag lyckades skrämma henne så att hon skrek högt av förvåning, jag trodde nästan att hon skulle gråta men hon skrattade istället åt mig. Som tur var, för jag tyckte det var hemskt roligt att se hennes min. Visst är jag en hemsk mamma? Hahahaha. Är jag den ende som gillar att skrämma barnen?
 
Löv är ju så roligt att leka med.

Ett shoppingfynd

Det har hänt ibland att jag har hittat något löjligt billigt men som ändå har blivit så poppis här hemma, och det tycker jag är roligt! Som till exempel det HÄR spelet som jag köpte för runt tjugo kronor. Jag vet inte hur många gånger jag och barnen har spelat det. Jag tog även med det till jobbet en gång och spelade där.
 
För några månader sedan hade man loppis på mitt jobb och då hittade jag den här lilla burken. Jag betalade fem kronor, tror jag, och det använde vi idag när vi spelade. Hur gulligt är det inte att ha den här burken framme hemma på en hylla?!
 
Jag borde bli bättre på att gå på loppis för det är så roligt att hitta något billigt och simpelt men som ger lite extra glädje så där i vardagen. 
 
Vad är ditt bästa och billigaste shoppingfynd?
 

Mina tre hjärtan

Idag har jag en ledig dag och den spenderar jag med mina barn. Vi har precis varit ute och lekt bland höstlöven och det var en riktigt härlig uppfriskande luft ute som gav mig lite mer kraft och inspiration igen.
Med alla dessa gråmulna regniga dagar som varit så har jag blivit så trött och slö men nu känns det genast bättre. 
 
Jag har precis påbörjat lunchen och det blir nåt så påhittigt som köttbullar och potatis. Det var Olivers önskemål och inte mig emot måste jag säga. 
 
Oftast är fredagar en av mina favoritdagar men idag är jag trött, jag har en sexdagarsvecka igen och det tar verkligen på. Bara vetskapen att man ska vara borta från familjen lördag, söndag och måndag gör att man blir lite oinspirerad. Särskilt när barnen har gått på höstlov och laddar för en massa roliga dagar. 
Men som tur var har jag bara tre arbetsdagar den kommande veckan så vi ska göra mycket kul tillsammans. Bland annat en tripp till Stockholm för att umgås med pappa/morfar.
 
Har ni också höstlov nästa vecka? Ska ni göra något skoj?