Sista biten

Men för f-n, så jä-a typiskt! Varför??? 😫
 
 

Höstrusket

Åh nu kan jag äntligen dra på mig mysbyxorna och gömma mig från höstrusket. Oliver är hämtad från skolan och Adam har lekt med en kompis på förmiddagen. Jag behöver inte gå ut mer idag. 
Just nu ligger Molly och sover så jag tänkte läsa lite bloggar och lyssna på någon podd kanske. Underbara Clara har ju en nu, har ni lyssnat på den?
 
Imorgon börjar min jobbhelg så det händer nog inte mycket de kommande dagarna. Peppa mig snälla, vad ska ni hitta på för trevligt?
 
 

Vabb och smoothies

God morgon!
 
Idag är det vabbdag här hemma för Molly som är förkyld. Hennes förskolefröknar sa redan igår när jag hämtade henne att dem hade varit nära på att ringa under dagen för att hon var så trött, och i morse när vi vaknade var hon så snörvlig att jag tänkte att det var bättre att stanna hemma idag. 
 
Nu har vi varit och lämnat storebror på skolan och jag har försett dem med varsin smoothie. Det räckte till och med lite till mig :)
Med tanke på vädret (ösregn) och förkyld lilltös så kommer vi nog mest att hålla oss inne idag och det har jag faktiskt ingenting emot. Jag försöker hejda min ångest inför höstmörker och höstkyla med att mysa med tända ljus och pyssel  inomhus. Och det finns ju faktiskt mycket trevligt med höst och vinter också. 
 
Jag skulle bland annat vilja hitta en riktigt bra bok. Har ni något tips?
 
Smoothie på jordgubb, banan, kesella och mjölk.