Poldark

Hej på er!
Här hemma är det fortsatt sjukstuga då jag blev sjukskriven en vecka till. Jag får verkligen hoppas att jag frisknar till under veckan för jag längtar tillbaka till vardagen igen. 
Barnen är dock på dagis/förskola igen och Lars jobbar hemifrån. Jag roar mig med att titta på film och serier. Och därför tänkte jag tipsa er om en ny favorit. Har ni sett Poldark?
 
Serien handlar om Ross Poldark som kommer hem till Cornwall i England från inbördeskriget i Amerika. Hans familj trodde att han var död så lyckan blir stor när han återvänder. Men flickan som han längtat efter är förlovad med en annan, hans far är död och hans egendom förfallen. 
Serien handlar om kärlek, sorg och girighet. Den visar den stora skillnaden mellan fattiga och rika, om hur ett gruvsamhälle kunde se ut och hur hårt man fick kämpa för sitt leverne. 
 
Jag är inte riktigt klar med säsong 1 ännu men jag kommer definitivt att plöja igenom de andra säsongerna också. Jag gillar såna här typer av serier. Tyvärr finns de inte på Netflix eller Viaplay. Jag har hyrt avsnitten men det är perfekt nu när jag inte har så mycket ork till annat. Dock finns bara första säsongen på SF Anytime. Någon som vet var jag kan hitta de andra säsongerna?
 
 
 

Ny garderob?

Jag känner för att byta ut typ hela min garderob, förutom ett par enstaka plagg.
En som jag tycker har en grym stil är tjejen i New girl. Hennes kläder är feminina, färgglada och lekfulla men jag vill ju att det ska funka på min kropp. Och jag vill att helheten ska bli bra. Eller så ska jag bara göra det och sluta fundera. 
 
Hur tänker ni kring kläder och vad ni handlar? 
 
 


Sjukstugan

God morgon!
Nu har det gått sex dagar sedan jag blev sjuk och sjukstugan fortsätter här hemma. Jag är uppe på benen men har ingen ork. Jag hostar och hostar men som tur var sover jag rätt bra på nätterna. 
Pojkarna har börjat hosta mer så de får också vara hemma och ta det lugnt. 
 
Igår när jag tyckte att jag äntligen kunde gå en dag utan att knapra piller så fick jag världens mensvärk. Så jäkla typiskt, de två första dagarna är alltid hemska för mig. Så det var bara att ta smärtstillande igen. Vad är det man säger, en olycka kommer sällan ensam...
 
Som tur var har jag världens bästa man som pysslar om mig. Men usch vad tråkigt det måste vara för honom med oss andra som bara hostar, suckar och lider. Han och Molly åker iväg en stund på dagarna bara för att få komma ut och göra något. 
 
Tyvärr blir det inte så mycket roligare än så här på bloggen just nu. Håll tummarna för att jag blir frisk i helgen!