Poldark

Hej på er!
Här hemma är det fortsatt sjukstuga då jag blev sjukskriven en vecka till. Jag får verkligen hoppas att jag frisknar till under veckan för jag längtar tillbaka till vardagen igen. 
Barnen är dock på dagis/förskola igen och Lars jobbar hemifrån. Jag roar mig med att titta på film och serier. Och därför tänkte jag tipsa er om en ny favorit. Har ni sett Poldark?
 
Serien handlar om Ross Poldark som kommer hem till Cornwall i England från inbördeskriget i Amerika. Hans familj trodde att han var död så lyckan blir stor när han återvänder. Men flickan som han längtat efter är förlovad med en annan, hans far är död och hans egendom förfallen. 
Serien handlar om kärlek, sorg och girighet. Den visar den stora skillnaden mellan fattiga och rika, om hur ett gruvsamhälle kunde se ut och hur hårt man fick kämpa för sitt leverne. 
 
Jag är inte riktigt klar med säsong 1 ännu men jag kommer definitivt att plöja igenom de andra säsongerna också. Jag gillar såna här typer av serier. Tyvärr finns de inte på Netflix eller Viaplay. Jag har hyrt avsnitten men det är perfekt nu när jag inte har så mycket ork till annat. Dock finns bara första säsongen på SF Anytime. Någon som vet var jag kan hitta de andra säsongerna?
 
 
 

Kommentarer:

1 Emelie Karlsson:

Kollade på Poldark förut när det var nytt, men slutade helt plötsligt efter ungefär 4 avsnitt! Vet inte varför

Kommentera här: