Hallen

Hej svejs!
Jag och mannen sitter i skrivande stund och betalar räkningar. Jag brukar alltid vara ute i god tid men det har inte blivit av nu pga jobb, födelsedag och sjukdomar. Jag är trött i huvudet efter dagen som varit otroligt rörig så jag ser fram emot kväller, tystnad och att få krypa ner under täcket. 
 
Men jag måste visa er den nya tapeten i hallen. Visst är den fin? Köpte billigt på Rusta och passar bra i vår hyreslägenhet. Den heter Blomsteräng. Tidigare hade vi ju bara vita väggar och det var så deprimerande! Vi kommer även att behöva göra om i två av sovrummen där uppe då vi har små barn som pillat på tapeterna, vi får se hur vi gör där uppe. 
 
Ha en skön kväll och en bra dag imorgon, jag jobbar hela dagen vilket inte sker så ofta. God natt!
 
 
 

Systrar

Hur söta är inte Selma och Saga? Vi är så lättade över att det inte har hänt mer sedan det där första bråket. Jag vet inte vad som hände då men de har aldrig grälat efter det. Nu ser jag bara fram emot våren när de ska få vara i sin utebur. Och vi måste öva på koppel också för tänk att ta en promenad med dessa, helt underbart! Och det blir roligt för barnen också. 
 
Nu ska jag krypa till kojs. God natt!
 
 
 
 
 

Midnattssol

God kväll!
Hur har ni det? Själv har jag det väldigt lugnt. Pojkarna är på fotboll med pappa och Molly tittar på teve. Efter jobbet idag har jag hunnit dammsugat av nedervåningen, hängt upp två maskiner tvätt, lagat middag och gjort rent kaninburen. Det ska bli en dusch också innan jag sjunker ner i soffan. 
 
Jag tänkte bara tipsa er om den svensk-franska teveserien "Midnattssol" om det är så att ni missat den precis som jag gjort. Den är fantastiskt bra och jag tänka plöja igenom ett par avsnitt till ikväll. 
Serien är spännande, oväntad och gripande. Jag har bara sett två avsnitt men jag tycker att det är så roligt att de visar så mycket av norra Sverige och att de berättar om samekulturen. 
 
Det brutala mordet på en fransk medborgare tvingar den franska mordutredaren Kahina Zadi att resa till Kiruna. Tillsammans med Anders Harnesk, en åklagare av samisk börd, inleder hon en utredning som snart får svindlande proportioner. Fransmannens död visar sig vara det första i en serie symbolladdade mord som öppnar en avgrund av hat och konflikter där alla kan vara mördare eller offer. Anders Harnesk gör allt för att utredningen inte ska slita sönder gruvsamhället.
 
Har ni sett Midnattssol?