En söndagsmorgon

Dagens konflikt: Pyjamas eller kläder. Svårt att övertyga barnen om att klä på sig när man själv bara vill krypa ner under täcket.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
God morgon!
Vi fick en härlig start på morgonen då Molly vaknade strax före sju och kröp ner i sängen hos oss. Hon låg kvar en stund och vid halv åtta vaknade jag också till så att vi kunde ligga och mysa alla tre. Strax före åtta kom Oliver och sedan vaknade Adam. Så underbart när hela familjen ligger i sängen och pratar ♥ 
Men som vanligt blir det till slut ett högljutt kaos i sängen så det var bara att gå upp och göra i ordning frukost.
Vi åt en riktig gofrukost med smörgåsar, yoghurt, fil, te och juice. 
 
Efter frukosten gjorde vi rent kaninburen, dammsugade nedervåningen, samlade ihop sopor och startade en maskin tvätt. Man kan ju säga att det syns här hemma att jag jobbat mycket i veckan ;)
Just nu är mannen inne i stan för att avklara några ärenden (som att tvätta min bil till exempel) och barnen tittar på film. 
Om två timmar åker jag till jobbet och det känns lite surt när jag helst av allt vill mysa med familjen här hemma. Men jag får ta igen det i veckan, det blir troligtvis vabb några dagar då Adam är väldigt hostig och Molly väldigt snorig.
 
Har ni en massa jobbiga sjukdomar också?
 
 

Kommentera här: