En underbar helg

God morgon!
Nu var det flera dagar sedan som jag tittade in här men det har delvis berott på att jag inte varit hemma, och delvis för att jag varit trött och oinspirerad. 
Jag hade en fantastiskt härlig helg som började med Naturhistoriska på lördagen. Barnen älskade det och sprang från det ena till det andra hela tiden. Och nonstop i två timmar hörde jag och Lars: "Mamma, titta här. Pappa, kom och titta. Mamma, titta!"
Så roligt när de får uppleva saker som de verkligen uppskattar ♥
 
När vi kom hem efter lunch plockade jag och Molly med oss lite packning och åkte hem till min syster för en natt där. Barnen lekte så fint att vi vuxna kunde sitta i fåtöljerna framför den värmande kaminen och bara njuta. Det var precis vad jag behövde. Systertid och mys.
Molly var också väldigt nöjd över att få mig för sig själv. Pojkarna var hemma och hade spelkväll tillsammans vilket de också uppskattade väldigt mycket. 
 
Tyvärr avslutades söndagen inte så bra, för på kvällen drabbades jag av en väldigt plötslig huvudvärk och blev sängliggandes hela kvällen. Det var dock bättre dagen efter och jag kunde jobba. 
Idag kommer mamma hit vid lunch och tar en kaffe med mig och sedan börjar jag jobba klockan tre. 
 
Vad pysslar ni med idag?
 
 
 

Kommentera här: