Tack och adjö till Fröken Pisces?

God morgon!
 
Det är fredag idag och min jobbhelg startar idag men efter gårdagen känner jag mig redo för att ta mig an dessa tre dagar med mina fina kollegor. Lars och barnen har blivit inbjudna till min syster i helgen men jag vet inte om mannen min har bestämt sig än, för hans skull, och barnens förstås, hoppas jag att de åker iväg och har lite trevligt. Även om jag innerst inne är grymt avundsjuk på deras lediga helger ;)
 
Jag har en tid haft tankar på att avsluta den här bloggen. Som ni kanske märkt har jag inte lagt upp så mycket bilder på pojkarna på sistone, och det är för att de börjar bli så stora. Jag tycker att jag inte har rätt att dela med mig av deras liv lika mycket längre.
Men jag vill inte sluta blogga, jag älskar att blogga och få lära känna människor som jag annars aldrig hade träffat. Därför vill jag skapa en ny blogg där jag och mitt liv är i fokus. Vad tror ni om det?
 
Utsikt från mitt jobb. Längtar till i sommar när allt är grönt och blomstrar.
 
 
 

Nisse-kakor och Disco

Vilken härlig dag jag har haft med barnen idag. Den har varit så där härligt lugn och skön med en massa pyssel och bus. Vi har bakat Nisse-kakor, haft disco och letat pinnar till kaninerna.
Nu är det snart dags att börja med middagen och jag tänkte göra en härlig chili con carne. Men först kommer Lars hem för att hämta Oliver som ska på simskola. Han börjar i en ny grupp idag, en nivå högre än förra. Ska bli roligt att se hur mycket han får lära sig den här gången. 
 
Och självklart kommer jag att avsluta kvällen med ett par avsnitt av True Blood ;)
 
Molly blev trött efter dagens aktiviteter. 
 
Tidigare när vi bakade Nisse-kakor.

Barncitat som fick mig att smälta

God morgon!
Ledig torsdag för mig och jag har börjat morgonen med att bädda rent i alla sängar, slagit igång både tvättmaskin och diskmaskin, skickat iväg Oliver till skolan, matat kaniner och plockat här hemma. 
Jag upptäckte att min äldsta hade slarvat bort badbyxorna igår när han var och badade med skolan. Suck! Det är andra paret på väldigt kort tid. Det är väl bara att åka tillbaka till Intersport och köpa ett nytt par.
 
Oliver sa nåt så otroligt gulligt imorse så jag nästan började gråta. Jag frågade om han ville att jag skulle följa med honom till skolan, ibland vill han nämligen gå själv och andra gånger vill han gärna ha mitt sällskap.
Då svarade han: "Nej, mamma. Det är din enda lediga dag. Jag tycker du ska vara hemma på morgonen."
Alltså vad säger man? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Molly i tisdags.