True Blood

När min syster pratade om att hon skulle börja titta på True Blood kunde inte jag hålla mig från det heller så jag plöjde igenom första säsongen på bara några dagar. Jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta men den var inte alls som jag trodde att den skulle vara.
 
Till en början hade jag lite svårt för huvudrollen, Sookie. Sedan hade jag lite svårt för den manliga huvudrollen Bill. Men när jag väl kom in i serien och förstod hur den funkade så blev jag fast. Och eftersom jag är lite förtjust i Alexander Skarsgård så blev det ju bara bättre, att han dessutom pratar svenska gör det där lilla extra.
Men, det finns några minus.
Den innehåller, precis som alla andra långserier, ondsinta karaktärer som gör allt för att jäklas med seriens huvudroller. Det har jag svårt för och gör det så overkligt.
Seriens vampyrer är precis som vampyrerna i andra serier (typ Vampire diaries) och kommer därför inte med något nytt. Det hade varit bättre om dem hade visat en egen vinkling tycker jag. 
Och jag blir lite trött på vissa karaktärer som är otroligt vilseledda och inte alls verkar kunna se sanningen. 
 
Men jag gillar miljön, karaktärerna och känslan man får. Och jag tänker ge andra säsongen en chans. 
 
Har ni sett True Blood?
 
 

Kommentarer:

1 Fröken M:

Jag har faktiskt aldrig sett true blood. Jag "trodde" att jag inte gillade overkliga serier, men the walking dead har fått mig att ändra uppfattning så jag kanske skulle ge fler serier en chans ;)

2 Sussi:

Jag har sett alla sässonger och egentligen var inte serien så bra men Alexander Skarsgård gör den bra :)

Kommentera här: